Analys & forskning

Strategiutveckling, forskning samt teknisk och fundamental bolagsanalys

Börshandlats team besitter en samlad mångårig erfarenhet av strategiutveckling, forskning och analys såväl tekniskt som fundamentalt. Vi kombinerar ofta fundamentala analyser med marknadsgenererad prisinformation för att finna den ultimata timingen i de olika aktier och tillgångar vi bevakar.

Fundamental analys och spridning i vårt nätverk

Börshandlat arbetar med ett flertal externa frilandsanalytiker och uppdragsgivare. Detta för att i samband med exempelvis emissioner kunna ge det aktuella bolaget och dess investerare en rättvis bild av dess fundamenta, istället för rena reklamutskick som endast belyser fördelarna med det aktuella bolaget. Riskfaktorerna göms aldrig undan i våra analyser vilket innebär att investeraren enkelt kan välja om det aktuella objektet passar i dennes portföljsammansättning eller ej.

AutoTrader- Ett forskningsverktyg utöver det vanliga

Vår mest avancerade och unika analys är den vi producerar i samarbete med AutoStock, via mjukvaran AutoTrader PRO. Genom att testa olika strategier och handelsmönster på flera decennier av kursdata kan vi leta fram de där skarpa edgarna som endast ett fåtal svenska aktörer klarar av att säkerställa.

Genom en redan påbörjad och mycket omfattande artikelserie, som bland annat belyser "Månadsskifteseffekten” (Turn of Month) och en ”volatilitetsstudie” för att pricka börstoppar/bottnar, levererar Börshandlat kostnadsfri kvalitetsanalys som är helt unik för den svenska marknaden. Du finner dessa artiklar i vårt arkiv.

Vi hjälper våra kunder med avancerad analys och strategiutveckling

Som kund hos vår partner AutoTrader kan vi på Börshandlat ge dig en extra service som innebär att vi diskuterar de handelsmönster och signaler som du är intresserad av att använda för signalsystem och algoritmer.

Vid frågor eller för att erhålla offert rörande hjälp med avancerad strategiutveckling och integration i AutoTrader är du välkommen att kontakta AutoStocks VD, Rikard Nilsson på info@autostock.se.