AutoTrader

Handelsplattformen för sylvass börsanalys – automatiskt såklart!

Börshandlat arbetar i ett joint venture som informationskanal till AutoTrader. Autotrader, utvecklat av företaget Autostock AB, är med sin Nordnet-integration Nordens ledande plattform för automatiserad börshandel samtidigt som dess unika funktioner gör den till den perfekta plattformen för börshandlade produkter (ETP:er).

Autotrader är en kraftfull analys- och handelsplattform med direktkoppling till Nordens största mäklare - Nordnet. Kopplingen innebär att AutoTrader är ansluten till Nordnets orderläggningssystem (API) och att du via AutoTrader har direktaccess till din Nordnet-depå.

Automatiserad handel

AutoTrader finns i tre olika versioner (Bas, Pro och Free) som samtliga stödjer automatiserad handel. Detta innebär att du kan skapa din egen strategi eller köpa en färdig signalstrategi (så kallad börsrobot) på Autostocks hemsida. Dessa strategier är utvecklade av oberoende leverantörer som anslutit sig till AutoTrader-programmet.

AutoTrader - för börshandlade produkter

AutoTrader innehåller ett antal handels- och orderfunktioner som Börshandlat menar är helt optimala för börshandlade produkter (ETP:er). Börshandlat har också utvecklat olika arbetsytor, specialanpassade för ETP-handel som enkelt kan integreras i Autotrader.

Om du föredrar att handla på lång eller kort sikt med BULL & BEAR eller Minifutures är Autotrader en perfekt lösning för Dig!