Om oss

Börshandlat är ett finansiellt analys- och mediehus med fokus på börshandlade produkter och värdepapper. Börshandlat erbjuder partners och annonsörer en direktkanal till ett av den svenska marknadens starkaste register av investerare och aktiva traders.

Affärsområden

Börshandlat arbetar med finansiella e-postbaserade publikationer (ett återkommande marknadsbrev och riktade specialutskick), med teknisk och fundamental aktie- och bolagsanalys samt med teknisk och statistisk börsanalys via mjukvaran AutoTrader, direktkopplad till Nordnets orderläggningssystem. Vi erbjuder även arrangemang av investerar- och tradingkvällar samt finansiella event i Stockholm, Malmö och Göteborg. Genom våra publikationer erbjuder vi en möjlighet till marknadsföring av exempelvis emissioner, börshandlade produkter eller börstjänster direkt från marknadsplatsen.

Nätverk

Börshandlat startades som en direkt åtgärd för att möta vårt eget nätverks stora behov av en direktkanal till vår kundstock. Börshandlat har ett stort nätverk i den svenska och internationella finansbranschen och bland våra partners kan nämnas Nordnet, NGM och BNP Paribas.

Värderingar

Börshandlat sätter kunden i främsta rummet och därför sätter vi också stort värde på kommunikation med våra läsare oavsett om det gäller kritik, förslag eller positiv feedback. Vi är själva aktiva placerare tillika kunder hos bankerna som utfärdar börshandlade produkter och därför utgår vårt tänkande från kundens perspektiv. Vi ser det som en självklarhet att endast lyfta fram produkter som vi själva anser håller den kvalitet och transparens som är nödvändig för framgångsrika börsplaceringar. I relationen med våra partners ser vi det som en lika stor självklarhet och skyldighet att alltid följa tillämpliga lagar och regler samt god sed på värdepappersmarknaden.

Kontaktuppgifter

Postadress: Strandvägen 7A, 114 56 Stockholm
Möten & event: Strandvägen 7A, 114 56 Stockholm
E-post: info@borshandlat.se